Jocuri online:D

vineri, 27 ianuarie 2012

Trateaza durerile de spate in 3 pasi

 Durerile de spate sunt o problema destul de frecventa in cazul persoanelor care depun efort fizic sau care stau la birou mai bine de 5 - 6 ore in fiecare zi. Iata ce ai de facut in cazul in care te confrunti cu aceasta problema.
1. Fa o baie fierbine cu sare grunjoasa
Adauga in casa o cana plina cu sare grunjoasa (alimentara sau marina) si lasa apa fierbinte sa curga pana cand nivelul acesteia ajunge la jumatatea cazii. Adauga in cada 3 - 4 picaturi de ulei esential de menta sau eucalipt. Relaxeaza-te timp de 10 minute, iar apoi maseaza zona dureroasa cu putin gel de dus. Ramai in apa inca 10 minute, iar apoi sterge-te bine si baga-te in pat.
2. Maseaza zona dureroasa
Cumpara de la farmacie un unguent impotriva durerilor musculare. Acest produs va relaxa zona, va patrunde in profunzime si va inhiba durerea. Si la plafar se gasesc unguente pe baza de eucalipt special create pentru durerile de spate. Alege produsul cel mai potrivit pentru problema ta. Dupa masaj inconjoara zona dureroasa cu un brau sau un prosop - in acest fel durerile vor fi indepartate rapid.
3. Exercitii de stretching
La cateva ore de la masaj sau a doua zi dimineata incearca o serie de exercitii de stretching. Apleaca-te pana cand reusesti sa iti atingi degetele de la picioare si fa tot felul de miscari usoare care sa puna in miscare zona spatelui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu