Jocuri online:D

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Te-ai gandit sa ai un certificat care sa ateste ca stii limba engleza?

A vorbi limba engleza este un aspect absolut necesar cand vine vorba de a iti gasi un job. O diploma care sa iti ateste cunostintele in acest sens, este o bila alba in CV-ul tau. Pentru o companie multinationala mai ales, nu este suficient doar sa spui ca stii engleza la nivel avansat, trebuie si sa demonstrezi acest lucru.
Certificatele lingvistice internationale ofera posibilitatea de a studia in strainatate. Totodata, perspectivele in cariera sunt vizibil mai multe. TInerii care vor sa aiba un certificat international de limba engleza pot opta pentru testarile Cambridge, IELTS, Teofl (examen american) sau Integrated Skills in English examinations (ISE) de la Trinity College London.
Certificatele cele mai prestigioase sunt cele ale Universitatii Cambridge, necesare admiterii la universitatile din strainatate, dar si angajarii in companii internationale. In Romania, aceste testari Cambridge sunt organizate de Consiliul Britanic in mai multe orase ale tarii. Taxa de examinare este aproximativ 500 de lei, iar in cazul in care nu iei minim nota 6 pentru nivelul la care te-ai inscris, nu obtii diploma si pierzi si banii.
O alternativa a examenului Cambridge, un test mai accesibil, este Integrated Skills in English examinations (ISE) de la Trinity College London. Acest test este valabil pe o perioada nedeterminata si costa intre 65 si 160 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu