Jocuri online:D

miercuri, 12 octombrie 2011

3 lucruri pentru a invinge dependenta de nicotina

Renuntarea la tigari nu reprezinta un proces usor. Din cauza dependentei de nicotina, dar si a obisnuintei, te vei confrunta cu o multime de obstacole inainte de a-ti atinge scopul final. Chiar si asa, este important sa tii minte ca, in cele din urma, vei reusi sa invingi dependenta de nicotina si sa scapi de tigari. Iata cum!
1. Stabileste o data finala
Pentru a reusi sa te tii de decizia de a renunta la tigari, este important sa stabilesti o data pana la care vrei sa iti atingi scopul. Daca aceasta este una indepartata, imparte timpul ramas in perioade mai mici, la finele carora sa te recompensezi cu ceva care iti face placere (nu tigari!).
2. Studiaza-ti comportamentul
Observa-ti comportamentul si vezi cand iti este cel mai pofta de o tigara. Astfel, vei putea gasi activitati inlocuitoare care sa te ajute sa treci cu bine peste momentele cele mai dificile.
3. Fa-ti de lucru
Cel putin la inceput, umple-ti mintea si timpul cu activitati care sa iti ia gandul de la tigari. Nu va fi usor, dar cu putina vointa si ajutor din partea celorlalti, vei reusi cu siguranta sa stai departe de tigari si sa combati dependenta de nicotina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu