Jocuri online:D

joi, 13 octombrie 2011

Cum sa cuceresti o femeie prin gesturi simple :)

Femeia poate fi cucerita prin multe modalitati, insa gesturile simple, facute sincer, vor fi cele care vor ajunge cel mai repede la inima ei.
Arata-i respect
Multe femei tin cu dintii de intimitatea lor si nu accepta sa se dezvaluie brusc. Chiar daca esti curios sau contrariat, in prima faza a relatiei este bine sa te multumesti cu ce-ti da ea. Treptat, lucrurile vor avansa, dar e bine sa-i respecti ritmul.
Fii mereu ingrijit
Un aspect fizic ingrijit va fi mereu observat si apreciat de o femeie. Alege-ti cu grija hainele, foloseste un parfum bun si asigura-te ca parul, dintii si mainile sunt ingrijite mereu.
Fa-o sa se simta in largul ei
Femeile se apropie mai usor de barbatii care stiu sa le faca sa rada. Fii relaxat si astfel o vei determina sa se simta in largul ei cu tine. Abia atunci va capata incredere in tine.
Flirteaza subtil
Gesturile mici si subtile, cum ar fi o mangaiere sau cateva secunde in care o privesti in ochi fara sa spui nimic o fac sa inteleaga ca o doresti si esti atras de ea. Sunt mult mai de efect decat apropouri evidente.
Invata sa asculti
Ai mereu multe de zis si iti place sa te auzi vorbind, insa abia cand inveti sa asculti o femeie poti considera ca ai cucerit-o pe jumatate. Ii dai impresia ca este importanta si placuta, ceea ce ne dorim cu totii sa simtim.

Un comentariu: