Jocuri online:D

marți, 10 decembrie 2013

Ce vede prima data un baiat la tine

    In caz ca te gandesti ca sanii sau posteriorul sunt primele atuuri fizice pe care un barbat le remarca la tine, afla ca te ghidezi dupa o preconceptie gresita. Potrivit unui sondaj recent, realizat de compania One Poll si citat de revista Woman's Health, barbatii se uita mai intai la ochii unei femei.
    Insista pe zona ochilor daca vrei sa te bucuri de atentia unui barbat. Se pare ca este ceva in privirea femeilor care ii atrage pe partenerii de sex opus, chiar mai mult decat alte parti anatomice ale corpului. Sondajul a fost realizat pe 1.000 de barbati de nationalitate britanica si a relevat 10 trasaturi ale femeilor, pe care barbatii le observa atunci cand acestea intra intr-o incapere. Iata-le pe primele cinci dintre ele:
    1. Ochii
    Ochii spun multe despre o persoana, iar faptul ca barbatii sunt atrasi de privirea unei femei demonteaza stereotipul sanilor, despre care se credea ca sunt pe primul loc in topul partilor corpului remarcate de sexul opus.
    2. Zambetul
    Dupa ochi, zambetul unei femei este cel mai cautat atunci cand vine vorba de aprecierea unui barbat. Ai grija sa zambesti mai des pentru a avea parte de cat mai multi admiratori.
    3. Decolteul
    Se pare ca decolteul nu este remarcat din prima, cel putin nu in acest studiu. Totusi, sanii vor constitui intotdeauna unul din punctele de atractie fierbinti ale unei femei, indiferent de ce vor spune sondajele.
    4. Parul
    Ai grija cum iti sta parul inainte sa iesi din casa. O coafura neglijenta, un par cu aspect uleios, ca si cand ar fi nespalat, nu iti va oferi sanse prea mari sa iti intalnesti jumatatea. In schimb, un par bine ingrijit te va face remarcata numaidecat!
    5. Greutatea
    Un alt stereotip adevarat, greutatea este si ea remarcata. Desi nu este primul lucru la care se uita un barbat, faptul ca ai o greutate mai mica sau mai mare nu va trece neobservat de privirea sexului opus.
Restul caracteristilor pe care barbatii le remarca la o femeie sunt, in ordinea importantei, picioarele, stilul personal, posteriorul, inaltimea si aspectul pielii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu