Jocuri online:D

marți, 5 noiembrie 2013

Ce sa nu-i spui niciodata iubitului tau!

   Vorbele "verde in fata" nu sunt intotdeauna cea mai buna solutie atunci cand iti doresti sa ai o relatie buna cu iubitul tau. Un astfel de moment, mai ales daca vine la nervi, poate deschide o adevarata cutie a Pandorei.    Iata ce nu ai voie sa ii spui iubitului tau!
   Faptul ca este mamos
   Cateodata se comporta ca un copil, mai ales cand vine vorba de acceptarea unor reprosuri, iar asta nu dovedeste decat ca este crescut "sub fusta mamei". Incearca sa il faci sa fie mai responsabil fara sa ii reprosezi acest fapt, altfel nu veti face decat sa va certati mereu, din orice lucru.
   Faptul ca nu are succes
   Orgoliul nemasurat, o caracteristica a tuturor barbatilor, il va face sa nu primeasca foarte bine acest repros, asa ca mai bine te-ai abtine. Este ok sa il critici, insa fa-o intr-un mod constructiv, cat mai abil cu putina. Ajuta-l daca vezi ca se straduieste, incurajeaza-l in felul tau si razbeste impreuna cu el!
   Comparatia cu fostul
   Sa il compari cu fostul tau iubit este una dintre cele mai mare greseli pe care ai putea sa le faci intr-o relatie. Niciodata nu trebuie sa amintesti de el, cu atat mai mult sa-i pronunti numele, chiar si atunci cand iti vine sa le compari realizarile. Daca vei face acest lucru, pregateste-te pentru o cearta zdravana.
   Faptul ca trebuie sa aveti o discutie serioasa
   De regula, discutiile serioase au loc atunci cand relatia a ajuns intr-un punct in care ori are nevoie de o revigorare ori s-a terminat. Faptul ca ii spui, mai ales pe un ton sobru, ca este timpul ca voi doi sa aveti o discutie serioase, nu il va face decat sa fie in garda si sa isi doreasca sa-ti ascunda anumite lucruri.
   Tu ce parere ai? Ce alte lucruri nu si-ar dori sa auda un baiat de la iubita lui?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu