Jocuri online:D

joi, 14 februarie 2013

Mesaje de dragoste pentru Valentine's Day


   Dorinta reintalnirii, sentimentul de dor, promisiunile de vesnica iubire sunt cateva dintre emotiile pe care tinerii indragostiti si le impartasesc prin mesaje de dragoste de Valentine's Day. Daca ai ramas in pana de idei sau vrei sa te inspiri, internetul abunda de sms-uri de dragoste care te pot scoate din dilema.
   Iata cateva dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care persoanele mai inventive le-au impartasit celor lipsiti de imaginatie si pe care le poti folosi cu incredere de Ziua Indragostitilor:

   "Adorm cu tine in gand, ma trezesc cu tine in gand, merg pe strada si ma surprind gandindu-ma la tine, visez zile insorite, la mare, cu tine de mana si seri calde cu tine in bratele mele, la cabana, in fata focului."
   "Dragostea nu e niciodata aceeasi. Uneori e tumultuoasa ca o cascada, alteori e linistita ca un lac intr-o pestera, uneori e vesela ca o zi de primavara, alteori seamana mai mult cu o zi de toamna."
   "Sunt doua lucruri care ma trezesc dimineata: alarma de la ceas si gandul la tine!"
   "Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire! E Ziua Indragostitilor!"
   "Dragostea e un munte pe care il urci razand si il cobori plangand. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii... cand taina e descoperita, dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu