Jocuri online:D

vineri, 6 aprilie 2012

Relatiile pe internet: la ce riscuri te supui

     Datingul online s-a dezvoltat extraordinar de mult in ultimii ani. Toata lumea pare ca are de castigat din aceasta afacere: patronii castiga bani, iar tu poti castiga un suflet pereche sau o persoana disponibila pentru relatii sexuale. Totusi, relatiile pe internet nu sunt lipsite de riscuri, iar naivitatea ta poate fi taxata imediat de o persoana care intentioneaza sa te pagubeasca.
     Descopera care sunt riscurile la care te supui cand incepi o relatie pe internet si vezi cum poti evita situatiile neplacute.

     Fereste-te de persoanele care iti cer adresa de e-mail

Odata ce le divulgi adresa ta de e-mail, persoanele de pe siteurile de dating online iti pot trimite tot felul de spam-uri sau, mai rau, incep sa te hartuiasca in momentul inc are doresti sa inchei relatia. Este indicat sa fii precaut si sa astepti momentul optim pentru a oferi adresa de e-mail, adresa de acasa sau orice alt contact.
     Fereste-te de persoanele care iti cer bani
Odata ce incepi sa porti o conversatie cu o doamna sau domnisoara, aparent foarte serioasa, te-ai putea trezi ca ti se cer bani, fie pentru ca persoana respectiva sa vina in orasul tau, fie pentru a o ajuta intr-o situatie grava. Sub nicio forma nu ar trebui sa accepti un transfer de bani catre o persoana necunoscuta.
     Nu accepta intalniri in locuri obscure
Daca se ajunge la stadiul unei intalniri fata in fata, nu accepta sa va vedeti intr-un loc obscur. Alege un restaurant cunoscut, central, pentru a evita orice problema.

2 comentarii:

  1. acum depinde si de cel "pacalit" si de cat de "mobilat" in cap e el :)) adica unele chestii sunt de bun simt, adica daca ajungi sa-i dai unuia pe care nu-l cunosti banii tai parca nu prea mi-e mila de tine :)). Iar daca se intampla sa te tzapeasca un prieten.... vorba lu' tata "daca te-a pacalit odata sa-i fie rusine, daca te-a pacalit si a 2 oara, sa-ti fie rusine" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si chiar asa tot se gasesc "inteligenti",cuprinsi de dragoste care sunt in stare de orice pentru...pentru un "mare nimic"...adevarat ca dragostea e "oarba" :))

    RăspundețiȘtergere