Jocuri online:D

miercuri, 4 aprilie 2012

Cum porti hainele barbatesti cu dungi

 Atunci cand creezi tinute, fie ele de birou, casual sau elegante, este bine sa tii cont de toate detaliile. Dungile sunt foarte importante in orice ansamblu vestimentar si este indicat sa ai grija atunci cand le porti, deoarece o combinatie gresita iti poate compromite tinuta.
Reguli pentru purtarea hainelor barbatesti cu dungi
Pentru a nu da gres niciodata atunci cand porti dungi, iata ce trebuie sa stii.
Nu combina dungile
Doar pentru ca dungile sunt mereu la moda, nu inseamna ca trebuie sa le combini pe toate odata. Stilistii spun ca poti crea o catastrofa daca alaturezi doua tipuri de dungi. Spre exemplu, dungi orizontale pe camasa sau tricou, cu dungi verticale pe pantaloni. Pe langa faptul ca vei crea iluzii optice inestetice, risti sa pari ridicol.
Evita dungile orizontale
Dungile orizontale sunt de evitat, in cazul in care ai putina burtica sau esti mai implinit. Nu vor face altceva decat sa te ingrase si mai tare. Dungile verticale, in schimb, dau impresia unei constitutii atletice si ascund cateva kilograme.
Alege accesorii cu dungi
Cel mai simplu mod de a purta dungi, este sa alegi accesorii vestimentare cu astfel de imprimeu. In acest fel, scapi de orice grija. O camasa monocromatica, simpla, poate fi accesorizata cu o cravata cu dungi oblice fara nicio problema. Un alt accesoriu modern, cu dungi, este esarfa. Aceasta poarte schimba in bine aspectul ansamblului tau vestimentar.

3 comentarii:

  1. Interesant articol. NU ca ma laud :P dar stiam "problemele" ce le pun hainele gresit combinate. Poate cineva din cititorii tai nu stia si a invatat ceva nou. Continua cu astfel de Postt uri educative si deloc complicate. Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ms frumos!O sa fac tot posibilul sa vin mereu cu lucruri noi si interesante.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca da.... Scri bine si la obiect astept cu nerabdare urmatorul articol :D

    RăspundețiȘtergere