Jocuri online:D

miercuri, 2 noiembrie 2011

Cand e timpul sa spui "adio"

Nimeni nu agreeaza momentul unei despartiri, pentru ca aduce cu el intotdeauna suferinta, teama si chiar furie, insa amanarea lui, atunci cand este prea tarziu ca sa mai salvam relatia, nu este deloc o solutie castigatoare. Iata 4 situatii care ar trebui sa te puna pe ganduri.
Comunicarea este problematica
Fiecare are felul sau de a-si comunica parerile si nu intotdeauan ne gasim usor cuvintele, insa nimeni nu vrea sa-si petreaca tot timpul relatiei incercand sa gaseasca o cale de comunicare cu partenerul.
Nu te mai multumeste iubita
Daca esti din ce in ce mai critic si nemultumit de iubita ta, e clar ca relatia voastra nu mai are multe sanse. Cei ce iubesc invata sa accepte defectele partenerului si chiar sa le gaseasca simpatice.
Faci comparatii dese
Cand iubesti pe cineva, nu ai cum sa-l compari cu altii pentru ca nu-l vezi decat pe el in fata ochilor. Insa, daca tu regreti deseori femeile interesante din jur si ti-ai dori sa fii cu ele, exista deja o problema grava in relatia voastra.
Incerci s-o schimbi
Ni se intampla tuturor sa ne indragostim de persoane nepotrivite, care ne completeaza excelent, insa. Daca te surprinzi ca incerci mai mereu sa sa schimbi ceva la iubita ta, poate ar fi mai bine sa treci mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu